XXXVI (36a) edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2024

LLARGA BTT eBIKE __________83 km Desnivell + 2300 m
CURTA BTT eBIKE GRAVEL ____70 km Desnivell + 1800 m

DIUMENGE, 29 de SETEMBRE 2024

PREU amb llicència: 40 EUROS (És obligatori portar la llicència en recollir el dorsal)

PREU sense llicència: 45 EUROS

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta. NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Període d'inscripcions: Del 01 de juliol al 25 d'agost. Del 26 d'agost fins al 20 de setembre el preu serà de +10 €. No es podrà assegurar de donar el regal el mateix dia.

Menors 16 anys: S'ha de fer l'autorització prevista en les inscripcions i l'ha de signar l'adult responsable que l'acompanyi.

NÚM. DE REFERÈNCIA DE PARTICIPANT: Si has vingut en altres edicions i vols que en imprimir el diploma hi hagi la informació del teu historial selènic, busca el teu núm.; hi ha un enllaç en fer la inscripció.

GRUPS: Cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona. La recollida de dorsals l'ha de fer una sola persona del grup.

Un cop inscrit no es poden fer canvis. Retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant (cobrament de 10€ per despeses bancàries). Si algú fa el canvi tant el que s'ha inscrit com el que ha corregut seran esborrats de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.
Des del dia 26/8, ja no es tornen diners. Ni canvis de talla. Canvis Llarga a Curta es podran fer, però el dorsal serà del color que vàreu demanar i només fins al dia 20/9.
Limitat a 1200 INSCRITS.

1100 places disponibles

Inscripció cursa

Modalitat

Dades del participant

/

/

Nom del grup:

Fitxa sanitària

Confirma la Modalitat

Talles

Pren les teves mesures

(Fins que no consultis el document no podràs seleccionar les talles)


Link

Important: No podem garantir la talla de la samarreta al haver fet la inscripció passat el 25 d'agost.

 

 
D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Participants Selènika, del que és responsable la Penya ciclista Navarcles amb NIF G59548263 i seran objecte de tractament per gestionar la difusió de la Marxa de Resistència en BTT Selènika i la comunicació d'informació referent a dita Marxa que pugui ser d'interès per als participants així com altres activitats relacionades amb l'entitat; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic selenika@selenika.com o a l'apartat de correus n. 6 de 08270 Navarcles.