32a edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2020 - 74 km Desnivell + 1940 m

DIUMENGE, 8 DE NOVEMBRE

PREU amb llicència: 25 EUROS (És obligatori portar la llicència al recollir el dorsal)

PREU sense llicència: 28 EUROS

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta. NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Període d'inscripcions: Fins 1 de novembre del 2020.

Si es suspen pel COVID 19 es retornaran els diners - 3€ de despeses de gestió.

Menors 16 anys: S'ha de fer l'autorització prevista en les inscripcions i l'ha de signar l'adult responsable que l'acompanyi.

NÚM. DE REFERÈNCIA DE PARTICIPANT: Si has vingut en altres edicions i vols que a l'imprimir el diploma hi hagi la informació del teu historial selènic, busca el teu núm.; hi ha un enllaç al fer la inscripció.

GRUPS: Cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona. La recollida de dorsals l'ha de fer una sola persona del grup.

Un cop inscrit no es poden fer canvis. Retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant. Si algú fa el canvi tant el que s'ha inscrit com el que ha corregut seran esborrats de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.

Limitat a 500 INSCRITS.

83 places disponibles

Inscripció cursa

Normativa Covid-19

Llegeix les noves mesures pel Covid-19. Si ho has llegit i estàs d'acord amb la normativa i vols continuar amb la inscripció, escriu la mateixa frase.


Dades del participant

/

/

Nom del grup:

Fitxa sanitària

 

 
D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Participants Selènika, del que és responsable la Penya ciclista Navarcles amb NIF G59548263 i seran objecte de tractament per gestionar la difusió de la Marxa de Resistència en BTT Selènika i la comunicació d'informació referent a dita Marxa que pugui ser d'interès per als participants així com altres activitats relacionades amb l'entitat; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic selenika@selenika.com o a l'apartat de correus n. 6 de 08270 Navarcles.