28a edició MARXA SELÈNIKA - NAVARCLES 2016

MARXA DE RESISTÈNCIA EN BTT (107 km 2350 m desnivell) - DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE

PREU: 32 EUROS AMB LLICÈNCIA (El dia de la prova és obligatori portar la llicència al recollir el dorsal) - 37 EUROS SENSE LLICÈNCIA

N. altres edicions: si has vingut en altres edicions i vols que a l'imprimir el diploma hi hagi la informació, busca el teu núm., hi ha un link al fer la inscripció o el trobaràs a l'etiqueta de la propaganda que has rebut per correu.

Període d'inscripcions: Del 8 de setembre al 22 de setembre del 2016.

Del 8/9 al 11/9, inscrits preferents. Han vingut 6 o mes cops o les 5 últimes edicions o socis de la Penya Ciclista Navarcles.

Des del 12, tots els altres, de preferents com a màxim són 700. La nit del 7 al 8. Comença a les 00:00 del dia 8, i a les 00 la nit del 11 al 12..

GRUPS: cal inscriure cada participant individualment i posar el nom del grup a cada persona, la recollida l'ha de fer una sola persona.
Menors 16 anys: S'ha de firmar una autorització a càrrec del responsable que l'acompanyi.

Només es poden fer les inscripcions per Internet i amb targeta, NO ACCEPTAREM CAP ALTRA FORMA DE PAGAMENT.

Que faig amb la butlleta que he rebut al fer el pagament: S'ha d'imprimir i portar-la signada al recollir el dorsal. NO cal enviar-la per email.

Les places són limitades ( +/- 1350 places). Un cop arribat al màxim no es podran fer més inscripcions.
Un cop inscrit no es poden fer canvis, retornarem els diners en els casos que se'ns doni un justificant. Si algun fa el canvi tan el que s'ha inscrit com el que ha corregut els borrarem de les nostres bases de dades i no es podran inscriure mai més a la nostra prova.

0 places disponibles

 

Ja hi som. Tancades les inscripcions. Ara que ens faci un bon dia hi ha disfrutar de la 28ena Marxa Selènika.